paula wagteveld ik ben geen doutzen kroes

“Afgelopen jaar heb ik gedurende drie maanden meegedaan aan de Miss Overijssel verkiezingen en ben bij de laatste vijf geëindigd (nogmaals bedankt voor jullie stemmen)! Uiteindelijk heb ik van deze ervaring erg veel geleerd en ben ik er zelfverzekerder van geworden! Ik was altijd al wel bezig met uiterlijk, daarom volg ik ook de opleiding schoonheidsspecialiste op Landstede in Zwolle. Maar door deze ervaring heb ik ook zelf wat met mijn uiterlijk kunnen doen.”

“Mijn droom was altijd al wel om model te worden en doordat ik mee heb gedaan aan Miss Overijssel heb ik dus leuke fotoshoots gehad met goede fotografen. Met die foto’s heb ik een portfolio gemaakt en deze opgestuurd naar modellenbureaus. Hier heb ik natuurlijk ook weer het nodige geleerd en opgestoken en sindsdien werk ik ook als model!”

“2010 zal ook een bijzonder jaar worden want dan word ik 18 en hopelijk haal ik dan mijn rijbewijs zo snel mogelijk zodat ik nog zelfstandiger op pad kan gaan en ook hoop ik dat ik naast mijn opleiding veel modellenwerk mag doen. Een doorbraak zou leuk zijn maar ja… ik ben geen Doutzen Kroes.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.