particuliere peuterspeelzaal in buitengebied

Voor Linda Derks komt haar droom uit. Ze begint een eigen peuterspeelzaal aan de Heetenseweg. “Bij ons kunnen kinderen vanaf 1 februari op het platteland heerlijk spelen en dat eventueel drie dagdelen per week.”

Naast haar woning aan de Derksbrug bouwt ze samen met haar man een huisje om tot peuterspeelzaal. Dit huisje wordt helemaal ingericht tot speel-, leer- en ontdekplek. Daarnaast biedt ’t Hummeltieshonk een afgezette speelweide. “Peuters kunnen daar straks onbezorgd naar hartelust spelen”, geeft Linda aan. “Ook is het bij mooi weer mogelijk om lekker buiten te knutselen.” Als moeder van drie kinderen en met ruime ervaring bij een kinderdagverblijf en peuterspeelzaal weet de Heetense waar ze het over heeft. “Al die zaken breng ik hier nu samen.” Naast volop ruimte en creatieve impulsen biedt ze peuters verder het buitenleven aan. “Bij onze kleine kinderboerderij ontdekken ze het dierenleven en in de directe omgeving de natuur.”

In de toekomst legt Linda ook een moestuin aan, waar kinderen onder begeleiding zelf groenten leren verbouwen. “Goed voor hun groene vingers.” Naast speelplezier, stimuleren alle aangeboden prikkels de ontwikkeling van peuter naar kleuter. “Ik vind het heerlijk en een uitdaging om die ukkies daarbij te begeleiden.” ´t Hummeltieshonk onderscheidt zich bovendien door het aantal dagdelen van andere peuterspeelzalen. “Normaal geldt per peuter maximaal twee dagdelen per week. Ik bied er drie aan. Twee ochtenden en één middag. Per dagdeel is er plaats voor tien kinderen”, legt Linda uit.

De ochtenddelen duren bij de peuterspeelzaal ‘t Hummeltieshonk van 8.45 tot 11.45 uur, de middagdelen van 13.00 tot 15.10 uur. “Wanneer nodig zorg ik tevens na afloop voor vervoer naar de oppas of een kinderdagverblijf”, benadrukt Linda. ’t Hummeltieshonk is te vinden aan de Heetenseweg 9, tussen Raalte en Heeten. Voor meer informatie bel je 0572-360904 of 06-24266010 of surf naar staging2.hummeltieshonk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.