Home / archiefcentraal / overgang bij station heino en raalte dicht

overgang bij station heino en raalte dicht

De spoorwegovergangen bij het station in Heino en Raalte zijn dicht dit weekend. Al het verkeer, inclusief fietsers en voetgangers, wordt omgeleid. Er worden nieuwe dwarsliggers, spoorstaven, wissels en overwegen aangelegd. Tot maandagmorgen 7.00 uur kun je niet oversteken.

Moet je ook niet proberen, want dan zegt een boze meneer van ProRail dat je als de sodemieter weg moet, zo ervoer onze fotograaf die van plan was vanaf het niet meer aanwezige spoor een foto te maken. Dat zou volgens de man levensgevaarlijk zijn. Maar toch niet omdat er een trein aan kan komen?

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.