optreden sansevarias bij podium heino

De drie dames van de Sansevaria’s verzorgen vrijdag 8 januari (20.30 uur) een optreden bij Podium Heino, aan de Canadastraat 6. In de voorstelling ‘Uit de tijd’ staan de Sanseveria’s stil bij de tijd, kijken niet vooruit maar zetten de klok terug. Niet alleen de Sanseveria’s zelf maar ook hun liedjes zijn uit de tijd. De biologische klok tikt… het wordt later en later… waar is de tijd toch gebleven?

De Sanseveria’s brengen op humoristische wijze een uniek liedjesprogramma en staan garant voor een avondje ouderwets amusement met een lach en een traan. Het repertoire van het trio bestaat uit een eigen vertolking van Nederlandstalige liedjes uit de vijftiger tot en met de zeventiger jaren, aangevuld met zelfgeschreven liedjes en teksten. Gewapend met slagwerk, toets-, snaar-, en blaasinstrumenten creëren de Sanseveria’s een eigen transparant instrumentaal geluid met karakteristieke samenzang.

Daarnaast brengen ze ook zelfgeschreven liedjes en teksten. De Sanseveria’s zorgen voor een uitbundige lach, maar kunnen ook ontroeren. Het programma zal voor heel veel mensen een feest van herkenning zijn! De dames hebben een veelzijdige muzikale achtergrond. Sinds hun conservatoriumopleiding zijn zij actief in het popcircuit, in het theater (onder andere de productie 2PK van Dogtroep) en in de klassieke wereld (concertenreeks met het Limburgs Symfonie Orkest). Voor meer info: staging2.poiumheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.