olster zangeres ellen jannink bij uutspreken

Ellen Jannink is de gastartiest in de voorstelling van streektaaltheater Uutsprèken in het Holstohustheater op zaterdag 12 december (aanvang 20.15 uur). Ellen Jannink is bekend van haar optreden vorig jaar met Sabine Uitslag van de band Spinrock op de IJsselproms en onder haar meisjesnaam Ellen Panhuis als voormalig zangeres van de Olster coverband Asylum.

Ellen gaat met de band van Uutsprèken op ‘Proud Mary’ van Tina Turner een eigengemaakte dialecttekst zingen met de titel ‘Olster Veer’. Met haar zwager Huub Kappert doet Ellen een akoestisch nummer op ‘Comes a time’ van Neil Young met de titel ‘Ans en Gait’.

De entreeprijzen voor Uutsprèken op 12 december in het Holstohustheater zijn in de voorverkoop 15 euro en aan de zaal 16 euro. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Holstohus, Boekhandel Korten in Olst en de bibliotheek in Wijhe. Reserveren via holstohustheater@home.nl of 0570-561664 (bibliotheek Olst). Voor meer info zie staging2.kulturhusolstwijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.