Home / archiefcentraal / olster zangeres ellen jannink bij uutspreken

olster zangeres ellen jannink bij uutspreken

Ellen Jannink is de gastartiest in de voorstelling van streektaaltheater Uutsprèken in het Holstohustheater op zaterdag 12 december (aanvang 20.15 uur). Ellen Jannink is bekend van haar optreden vorig jaar met Sabine Uitslag van de band Spinrock op de IJsselproms en onder haar meisjesnaam Ellen Panhuis als voormalig zangeres van de Olster coverband Asylum.

Ellen gaat met de band van Uutsprèken op ‘Proud Mary’ van Tina Turner een eigengemaakte dialecttekst zingen met de titel ‘Olster Veer’. Met haar zwager Huub Kappert doet Ellen een akoestisch nummer op ‘Comes a time’ van Neil Young met de titel ‘Ans en Gait’.

De entreeprijzen voor Uutsprèken op 12 december in het Holstohustheater zijn in de voorverkoop 15 euro en aan de zaal 16 euro. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Holstohus, Boekhandel Korten in Olst en de bibliotheek in Wijhe. Reserveren via holstohustheater@home.nl of 0570-561664 (bibliotheek Olst). Voor meer info zie www.kulturhusolstwijhe.nl.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.