nog plaatsen vrij bij weerbaarheidstraining

Landstede Welzijn Olst-Wijhe start in januari opnieuw met drie verschillende groepen weerbaarheidstraining. Op dinsdag 5 januari starten twee groepen weerbaarheidstraining voor kinderen uit de groepen 5 en 6 van het basisonderwijs. Beide groepen zitten al bijna vol!

De training is op dinsdag van 16.15 tot 17.15 uur voor kinderen uit groep 5 en van 17.45 tot 18.45 uur voor kinderen uit groep 6. De cursus bestaat uit acht lessen, één ouderavond en één oudereindgesprek. De cursus wordt gegeven in het speellokaal van de Willibrordschool, Phoenixhof 1 in Olst. De eigen bijdrage voor de cursus is 75 euro.

Op donderdag 7 januari start er een extra training voor meiden uit de groepen 7 en 8 in verband met het wegwerken van een wachtlijst. Hier zijn nog enkele plaatsen vrij, dus geef je nog snel op! De training is op donderdag van 16.15 tot 17.15 uur in het speellokaal van de Willibrordschool in Olst. De cursus bestaat uit elf lessen, een ouderavond en een individueel oudereindgesprek. De eigen bijdrage is 75 euro voor de hele training.

Doel van de training is het versterken van sociale emotionele vaardigheden bij kinderen uit het basisonderwijs. Door middel van sport- en spelsituaties, rollenspellen, drama oefeningen, psycho fysieke oefeningen en (huiswerk)opdrachten leren kinderen hun eigen competenties kennen en versterken. Ook leren ze verschillende handelingsmogelijkheden kennen in conflictsituaties.

De weerbaarheidtraining wordt georganiseerd door Landstede Welzijn Olst-Wijhe in samenwerking met Energy-Motion uit Deventer. Voor meer informatie of opgave kun je mailen naar welzijnolstwijhe@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.