nieuwe website karatevereniging wado ryu

Karatevereniging Wado-Ryu Overijssel heeft een nieuw website. Iedereen die belangstelling heeft voor vechtsport en karate in het bijzonder, kan hier de benodigde informatie vinden. Wado-Ryu is al ruim 25 jaar actief in Raalte en een aantal buurtdorpen. Bij de vereniging verzorgen rijksgediplomeerde instructeurs zowel recreatieve trainingen als wedstrijd gerichte trainingen.

Met name voor de jeugd vanaf 6 jaar wordt er op een speelse manier kennis gemaakt met deze gevechtssport. Voor de jeugd zijn er dan ook trainingen op de zaterdagochtend in de spelzaal van Tijenraan. Junioren en volwassenen kunnen elke dinsdag en zaterdag aan de trainingen deelnemen.

Op zaterdag 19 december organiseert Wado-Ryu een nationaal karatetoernooi in de spelzaal van Tijenraan. Deelnemers vanuit heel Nederland worden hierbij verwacht. Aanvang van dit open kampioenchap is om 10.00 uur. De entree voor toeschouwers is gratis. Verdere meer informatie kijk je dus op staging2.wado-ryu.nl, want daar is die nieuwe website voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.