nieuw pand voor doeland en keukenexpert

Dit moet gebeuren naast het huidige pand op de plek waar nu nog Bouwbedrijf Te Kiefte zit. Dit bouwbedrijf verhuist naar een locatie op het industrieterrein. Als alles naar verwachting verloopt, zullen de deuren van het nieuwe pand van Doeland en Keukenexpert november 2010 open gaan.

Het is de bedoeling om een moderne bouwmarkt te bouwen van zo’n 2.000 vierkante meter. De schappen zullen hoger worden zodat er meer presentatieruimte ontstaat. Dat betekent dat het aanbod verdubbeld kan worden. In deze bouwmarkt komen grote afdelingen voor maatwerk en service. Deze afdelingen worden ingevuld met verf, buitenzonweringen, schuifdeurkasten en deuren. Maar natuurlijk wordt het assortiment ook fors uitgebreid in alle andere productgroepen. Het is de bedoeling dat alle gangbare doe-het-zelf artikelen aanwezig zijn. Er komen misschien ook nog wat nieuwe assortimenten bij.

In hetzelfde pand komt ook een grote professionele afdeling van Keukenexpert die ingevuld gaat worden met keukens en badkamers. Alles wordt veel ruimer, dat zorgt voor veel meer presentatiemogelijkheden en dat maakt het voor de klant een stuk overzichtelijker.

Doeland en Keukenexpert Lemelerveld bevinden zich al vanaf begin jaren zeventig aan de Kerkstraat 27. Door het succes van de bedrijven werden er meerdere uitbreidingen gerealiseerd. De problemen op de huidige locatie zijn divers, de elektra zit op het maximum, de vloeren geven problemen en het dak is ook aan vervanging toe. Ook wil Doeland graag uitbreiden en vernieuwen. In eerste instantie werd er aan gedacht om een bedrijfswoning te slopen en deze bij de winkel aan te trekken. Dit bleek echter bouwtechnisch zeer moeilijk te zijn. Een tijdje later kwam de oplossing: De mogelijkheid om nieuw te bouwen op de locatie van Bouwbedrijf Te Kiefte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.