narrow casting nu ook bij c1000 erik kroeze

Sta je bij de C1000 de vleeswaren uit te zoeken voor in je boodschappenkarretje, zie je op een tv-scherm de aanbiedingen van Intersport Schutte voorbij komen. Of reclame van Kapsalon Schuurman. Wegens Narrow Casting Salland kan dat zo maar. En je krijgt tussendoor ook nog het laatste nieuws van Salland mee. Want Salland Centraal plaatst voortdurend haar laatste nieuws op een tickertape onderop het scherm.

De interesse van Sallandse ondernemers in Narrow Casting Salland groeit met de dag. In één week tijd zijn weer twee nieuwe bedrijven aangesloten. Hoe groter de deelname, hoe interessanter het is voor alle partijen is. Niet in de laatste plaats voor het winkelend publiek van nu nog Raalte, maar in de toekomst ook andere dorpen in Salland. Vanwege het nieuws op de schermen wordt winkelen een stuk leuker, ook als je even ergens moet wachten. Tegelijk word je op de hoogte gebracht van wat er in het dorp allemaal te koop is via adviserende en zeker geen opdringerige reclame.

Geïnteresseerden in Narrow Casting kunnen contact zoeken met Peter Holtmaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.