more cars en way to go knallend het jaar uit

More Cars Raalte en Way to Go Campingshop gaan 2009 knallend uit. De twee bedrijven openen zondag 27 december de deuren. Way to Go verkoopt vuurwerk. Bij inlevering van een bon die je in de weekkrant van Salland Centraal kunt vinden, maak je die dag kans op diverse prijzen. Zo kun je het volledige aankoopbedrag van je vuurwerkorder terug krijgen en maak je kans op één van de drie I-Pods ter waarde van 130 euro. More Cars biedt tussen Kerst en Oud en Nieuw onder meer een financieringsvoorstel met een rentepercentage vanaf 4,9 procent en inruilbonussen tot wel 2.000 euro.

More Cars Raalte en Way to Go Campingshop maken deel uit van een samenwerkingsverband van vier bedrijven aan de Heesweg en de Overkampsweg. Deze vier bedrijven werken samen op het gebied van speciale acties. Naast More Cars Raalte en Way to Go Campingshop gaat het om Imtho Werk- en Bedrijfskleding en Auto Restyle Popping.

More Cars Raalte is gespecialiseerd in de verkoop en ook lease van ex-lease auto’s in het hogere segment en jong gebruikte bedrijfsauto’s. Het bedrijf is opgericht door René Herbrink. More Cars Raalte is onafhankelijk en niet merkgebonden. René ziet veel ruimte in de markt voor ex-lease auto’s. “We hebben tegenwoordig veel klanten die naast hun lease auto een representatieve auto kopen voor de privé kilometers”, vertelt hij. “Ex-lease auto’s zijn wel auto’s met hogere kilometerstanden maar dat is gezien de autotechniek van tegenwoordig absoluut geen probleem. Een lease auto heeft altijd correct onderhoud gehad en de gehele historie is geregistreerd. Wanneer wij een auto afleveren, krijgt de auto altijd eerst een onderhoudsbeurt volgens het schema van de fabrikant, zes maanden volledige BOVAG garantie en een nieuwe APK keuring.”

Maar ook is het mogelijk om bij More Cars Raalte zo’n ex-lease auto opnieuw te leasen. Dat biedt verschillende interessante mogelijkheden, vertelt René. “Een belangrijke factor van de maandelijkse lease termijn is de afschrijving. De auto’s van ongeveer drie jaar jong worden voor minder dan 50 procent van de nieuwwaarde verkocht, dus het grootste deel van de afschrijving is reeds gebeurd. Deze auto’s worden afhankelijk van de te rijden kilometers weer voor 24 of 36 maanden verleasd. We kunnen de leaseprijs aanpassen naar de wensen van de klant. Dat doen we aan de hand van de volgende criteria: Financiën, onderhoud, assurantie, houderschapsbelasting, mobiliteitsgarantie en eventueel restwaarde garantie.”

Voorts biedt More Cars de mogelijkheid om jong gebruikte bedrijfswagens te leveren of te verleasen. Dit zijn auto’s die rond de 20.000 tot 30.000 kilometers op de teller hebben staan en maximaal twee jaar oud zijn. René: “Voor deze auto’s gelden dezelfde voordelen als voor de ex-lease auto’s: Aantrekkelijke prijzen, dus minder afschrijvingen en dus lagere maandelijkse lasten.”

Way to Go biedt weer een ruim assortiment vuurwerk. Kinder-, sier- en knalvuurwerk. Natuurlijk zijn er ook weer diverse vuurwerkpakketten te koop. Zondag 27 december kun je tussen 11.00 en 16.00 uur alvast kennismaken met het aanbod. Je kunt alvast een bestelling plaatsen. De winnaars van de actie (daarvoor moet je bestelling overigens wel boven de 25 euro zitten) krijgen die dag tussen 16.00 en 16.30 telefonisch bericht. “Verder kun je in onze winkel kijken naar een demo-DVD waarop een deel van ons vuurwerkaanbod wordt gedemonstreerd”, vertelt Henk-Jan Edelijn van Way to Go. “Daarnaast hebben we naast onze folder een complete vuurwerklijn in de aanbieding met vijftig procent korting. Op is op!”

Veiligheid is tegenwoordig een hot issue en daarom biedt Way to Go ook speciale vuurwerkbrillen aan. “Zeker een veiligheidsvoorwaarde die niet vergeten mag worden”, stelt Henk-Jan. “Al ons vuurwerk is bovendien voorzien van speciale veiligheidslontjes. Verder verkopen we ook een lanceerpoot voor de pijlen. Handig en veilig!” Overigens is het ook weer mogelijk om je vuurwerkbestellingen te plaatsen op de website staging2.vuurwerkraalte.nl. Je kunt je orders op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 december afhalen. Way to Go is op de beide eerste dagen geopend van 9.00 tot 21.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

More Cars Raalte is te vinden aan de Heesweg 42 in Raalte, tel: 0572-365543. Meer info op staging2.morecars.nl. Way to Go Campingshop is gevestigd aan de Overkampsweg 30A, tel: 0572-362270. Meer info op staging2.vuurwerkraalte.nl en staging2.waytogocampingshop.nl. De twee bedrijven zijn maar enkele meters van elkaar verwijderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.