mies boerkamp wint jaar gratis winkelen

Mies Boerkamp uit Lemelerveld zal zich haar bezoek aan dameskledingwinkel 7ty6ix van afgelopen vrijdag nog lang herinneren. Haar aankoop van 33,50 euro leverde de 69-jarige vrouw een jaar lang gratis boodschappen op.

De inwoonster van Lemelerveld deed mee aan het Pin en Win Winterfeest, dat door Currence en de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB) van 26 november tot en met 31 december 2009 wordt gehouden. Daarbij maken mensen, die hun pinbon op de website staging2.pinenwinwinterfeest.nl laten registreren, kans op diverse geldprijzen. Mies Boerkamp was de eerste winnaar van één van de dertien hoofdprijzen, een jaar lang gratis boodschappen met een totale waarde van 5.200 euro. Behalve de hoofdprijzen kunnen de deelnemers voor elk uur tijdens de actieperiode 100 euro winkeltegoed winnen.

Currence en de SBEB willen met dit Pin en Win Winterfeest Nederlandse consumenten stimuleren vaker met hun pinpas te betalen. Zij streven ernaar om nog dit jaar het recordaantal van twee miljard pintransacties te realiseren, waar de teller in 2008 uitkwam op 1,75 miljard. Omdat december de cadeaumaand bij uitstek is, is dit het ideale moment om consumenten een handje te helpen vaker hun pinpas te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.