michel tielbeke sluit wk af met records

Michel Tielbeke heeft het wereldkampioenschap korte baan in Rio de Janeiro afgesloten met twee Nederlandse records en opnieuw een medaille.

Vrijdag kwam de Raaltenaar uit op de 100 meter rugcrawl, waar hij brons in de wacht sleepte. In een niet geheel vlekkeloze race zwom hij een nieuw Nederlands record in 1.07.40. Zaterdag was de laatste dag van het WK. In de serie van de 100 meter vrije slag zwom Tielbeke een lage 58-er, dus dat beloofde wat voor de finale. In een geweldige verbetering van zijn persoonlijk record zwom hij in die finale een tijd van 55.40. Deze tijd was wederom goed voor een Nederlands record.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.