michel marsman resultaten door vrijwilligers

“2009 Is voor mij persoonlijk een druk en interessant jaar geweest. Als oud-burgemeester (een ludieke titel, gekocht op de veiling van de Kôle Kermse, redactie) van Broekland, ben ik trots op het feit dat we dit jaar onze eigen ondernemersvereniging hebben opgericht. Met zoveel enthousiaste leden is het prachtig om hier voorzitter van te zijn.”

“Als voorzitter van de voetbalvereniging Broekland ben ik ook trots op het feit dat we met heel veel vrijwilligers mooie resultaten behalen. Het voetbal zit zowel bij onze selectie als bij de jeugd enorm in de lift. Als klap op de vuurpijl werd ik dit jaar gekozen tot Prins Carnaval van de Dondermadeurs. Dit was voor veel mensen een grote verassing, aangezien ik niet echt bekend staat als carnavalsvierder. Maar ik denk maar zo, je moet alles een keer meemaken in je leven.”

“2010 zal zakelijk, als directeur van Njhof installatietechniek, een moeilijk jaar worden vanwege de voortdurende economische crisis, maar tijdens het komende carnaval kunnen we dit gelukkig even vergeten. Verder hoop ik dat ons eerste elftal het seizoen kan afsluiten met een periodetitel en ik zal blijven doorgaan om Broekland op de kaart te zetten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.