medaille nummer vier voor michel tielbeke

Ook op de derde dag van het wereldkampioenschap korte baan in Rio de Janeiro heeft zwemmer Michel Tielbeke een medaille veroverd. Aan zijn verzameling eremetaal (twee gouden medailles en één bronzen medaille) werd dinsdag een bronzen medaille toegevoegd.

De 28-jarige zwemmer uit Raalte was wederom op dreef. Hij plaatste zich op de 100 meter vlinderslag als vierde voor de finale, maar met 59.54 was de slechtziende zwemmer bijna drie seconden sneller dan ooit en pakte knap brons. “De minuut passeren op de 100 meter vlinderslag is al heel lang een wens van mij. Alles wat ik hier zwem gaat harder dan ik ooit heb gedaan! Geweldig!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.