mathijs perton lijsttrekker van d66 raalte

Mathijs Perton is door de leden van D66 Raalte gekozen als aanvoerder van de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2010. De 33-jarige Perton heeft een bestuurskundige achtergrond en is werkzaam bij de Dienst Landelijk Gebied, onderdeel van het ministerie van Landbouw . Hij is woonachtig in Raalte-dorp.

Medio december worden de overige kandidaten van D66 voor de gemeenteraad bekend gemaakt, de leden kunnen hier nu nog over stemmen. Verder wordt er momenteel hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma, welke vanaf januari 2010 beschikbaar is. D66 Raalte neemt voor het eerst deel aan de verkiezingen in Raalte. Tot nu toe ook al met groot succes aanwezig in Raalte, het ledenaantal is in een jaar tijd verdubbeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.