lmb veldman nu ook stiga hoofddealer

LMB Veldman uit Mariënheem heeft haar assortiment ‘tuin & park’-machines uitgebreid met de producten van het merk Stiga. Dit merk uit Zweden staat al jaren bekend om haar kwalitatief hoogwaardige ‘tuin & park’-machines.

“Zo in de loop der jaren is het aanbod van tuin & park-machines bij ons enorm gegroeid. Niet alleen op particulier, maar ook op professioneel gebied. Daarbij hebben we ons altijd gefocust op kwaliteit”, aldus Bennie Stigt, vertegenwoordiger van LMB Veldman. “Als je mee wilt blijven draaien in de markt en een goede service wilt bieden, dan zal het beginmateriaal in ieder geval goed moeten zijn. Wij willen dan ook kwalitatief hoogwaardige producten aanbieden, waarvan de gebruiker nog jarenlang plezier kan hebben. Daar zijn ook wij bij gebaat.”

Met deze filosofie in het achterhoofd verbindt LMB Veldman dan ook niet haar naam aan elk merk. “In ons merkenbeleid hebben we zeer bewuste keuzes gemaakt. Zo hebben wij onder andere voor de tuin-en bosbouw het merk Stihl/Viking, voor de reinigers Kärcher, voor compact graafmaterieel Komatsu en verder het gehele Massey Ferguson-programma, van zitmaaier tot loonwerkertrekker. Wij zochten in onze zit-en duwmaaier range nog wat verbreding en hebben in Stiga een uitstekende partner gevonden.”

Om je kennis te laten maken met alles wat LMB Veldman te bieden heeft, houdt het bedrijf op dinsdag 29 en woensdag 30 december twee oudejaarsborrels. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Meer info op staging2.lmbveldman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.