liefveld met vespa koffiemobiel door raalte

Paul Liefveld rijdt in de week van 14 tot en met 19 december met een wel heel bijzondere koffiekar door het centrum van Raalte. Dit om het 12,5-jarig bestaan van zijn bedrijf Liefveld Company Support te vieren. In 1997 begon Paul bedrijven in Raalte te benaderen met het idee hen de zorg voor de koffievoorziening uit handen te nemen. Met succes. Binnen mum van tijd reed hij de hele regio door om koffieproducten bij klanten langs te brengen.

Tegenwoordig is Liefveld Company Support niet meer weg te denken als koffieleverancier en adviseur van koffieproducten en apparatuur voor vele bedrijven en instellingen in de regio. Door nauwe en waardevolle samenwerking met koffiebrander Mocca d’Or in Zwolle, kan Liefveld Support Company topproducten met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding leveren.

Om het jubileum te vieren, heeft Liefveld in samenwerking met Mocca d’Or een actie op poten gezet. Liefveld Company Support zal in de week voorafgaand aan de kerstvakantie regelmatig te zien zijn in Raalte, rijdend in een authentieke Mocca d’Or driewieler Vespa-koffiemobiel. Hiermee zullen bestellingen persoonlijk worden rondgebracht. Ook zal de Vespa, een bezienswaardigheid op zich, regelmatig in het centrum te zien zijn.

Personen die een foto van deze Mocca d’Or Vespa weten te maken, kunnen deze tot één week na de actieperiode mailen naar info@koffiespecialist.nl. De eerste twintig personen ontvangen hiervoor een dispenserdoos met 92 Earl Grey-theezakjes of een dispenserdoos voor twintig mokken Cup à Soup (175 milliliter) naar smaak! Winnaars krijgen hierover vanzelf bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.