Home / archiefcentraal / lever je kerstpakket in voor minimagezinnen

lever je kerstpakket in voor minimagezinnen

Steunpunt Minima en Vluchtelingenwerk gaan weer van start met een kerstpakkettenactie voor mensen die het niet zo breed hebben. Want hoeveel mensen ontvangen er in de aanloop naar Kerstmis een kerstpakket? Of twee, of drie. Gezellig, lekker en leuk. Maar er zijn ook genoeg mensen die niet zo’n pakket ontvangen en die bovendien op een houtje moeten bijten om rond te komen. Voor die mensen wordt dus wat extra’s gedaan met Kerst.

Particuliere mensen, bedrijven en instellingen die kerstpakketten gratis beschikbaar willen stellen voor deze doelgroep, kunnen deze tot woensdag 23 december inleveren aan de Marktstraat 65 in Raalte of aan de Woolthuisweg 19 in Heino. In de eerste weken van januari kunnen nog steeds overgebleven pakketten worden ingeleverd. Denk aan de mensen uit de doelgroep, en zorg er samen voor dat ook zij met Kerstmis iets extra’s hebben. Bel voor meer informatie met 0572-358202.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.