lever je kerstpakket in voor minimagezinnen

Steunpunt Minima en Vluchtelingenwerk gaan weer van start met een kerstpakkettenactie voor mensen die het niet zo breed hebben. Want hoeveel mensen ontvangen er in de aanloop naar Kerstmis een kerstpakket? Of twee, of drie. Gezellig, lekker en leuk. Maar er zijn ook genoeg mensen die niet zo’n pakket ontvangen en die bovendien op een houtje moeten bijten om rond te komen. Voor die mensen wordt dus wat extra’s gedaan met Kerst.

Particuliere mensen, bedrijven en instellingen die kerstpakketten gratis beschikbaar willen stellen voor deze doelgroep, kunnen deze tot woensdag 23 december inleveren aan de Marktstraat 65 in Raalte of aan de Woolthuisweg 19 in Heino. In de eerste weken van januari kunnen nog steeds overgebleven pakketten worden ingeleverd. Denk aan de mensen uit de doelgroep, en zorg er samen voor dat ook zij met Kerstmis iets extra’s hebben. Bel voor meer informatie met 0572-358202.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.