leo elfers bezoek van koningin beatrix

“Om maar te beginnen bij een hoogtepunt in 2009: Het bezoek van ons Staatshoofd H.M. Koningin Beatrix op een zonnige 28 augustus. Het was de eerste keer na de dramatisch verlopen Koninginnedag in Apeldoorn dat zij zich weer tussen het publiek bewoog. De beveiliging was streng en de voorbereidingen uiterst nauwkeurig en het bezoek verliep dan ook tot volle tevredenheid, zowel van de Koningin als van de gemeente. Ook in Ommen en Raalte was het feest.”

“De economische vooruitzichten waren een jaar geleden ronduit somber. Ondanks de moeilijke omstandigheden hebben veel bedrijven zich in onze gemeente stevig staande weten te houden. Hopelijk wordt 2010 een jaar met wat minder gefronste wenkbrauwen. Bij de afdeling Sociale Zaken merken we echter dat de recessie in de privésfeer van heel wat families niet zonder zorgen voorbij gaat. Wij hopen dat 2010 ook voor deze families wat makkelijker zal worden. We moeten blijvend aandacht schenken aan de sociale, de menselijke aspecten van ons bestaan.”

“Volgend jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen: Met nieuw elan (en frisse energie) pakken de nieuw samengestelde gemeenteraden en colleges hun verantwoordelijkheden op. Bedrijven, verenigingen, de gemeente, clubs, kerken, individuele mensen: Samen gaan we weer ons best doen om er weer iets moois en goeds van te maken. Fijne feestdagen en alle goeds voor 2010!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.