Home / archiefcentraal / kom met al je computervragen naar de bieb

kom met al je computervragen naar de bieb

Iedereen met vragen over computers, over zowel de hardware als de software, kan woensdag 9 december terecht in het Kulturhus Raalte. Heb je wel eens problemen met de computer of eb je vragen over het installeren en de werking van programma’s? Kom dan tussen 13.30 en 16.30 uur naar de bibliotheek in het kulturhus en je wordt gratis en vrijblijvend geholpen, ook mensen die geen lid van de bibliotheek zijn. ‘s Avonds is er van 20.00 tot 22.00 uur een lezing (gratis) over Windows 7, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.