klompenmozaiek in hart van nederland

De Luttenbergse klompenmaker Martin Dijkman was donderdag te zien in de late editie van het SBS6-programma Hart van Nederland. Uiteraard ging het item over zijn klompenmozaïek. Het was een hels karwei, maar het resultaat mag er zijn.

Zijn idee kostte jaren werk, maar zijn nagemaakte Nachtwacht van Rembrandt van 30.000 miniatuurklompjes is nu een feit en bijna klaar om de wereld te veroveren! Bijna, want het middelste klompje ontbreekt nog! Dijkman vertelt voor de camera van Hart van Nederland waarom hij dat klompje nog niet heeft vastgeplakt. Voor diegenen die het gemist hebben, zie programma gemist. Dijkman komt als laatste aan bod.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.