Home / archiefcentraal / klompenmozaiek in eigenheimers rtv oost

klompenmozaiek in eigenheimers rtv oost

De Luttenbergse klompenmaker Martin Dijkman is donderdag 31 december te zien in het RTV Oost-programma Eigenheimers. Uiteraard gaat de reportage over zijn bijzondere klompenmozaïek. Eigenheimers wordt donderdag uitgezonden om 16.20, 19.20 en 21.31 uur.

De afgelopen maanden hebben de programmamakers van Eigenheimers geregeld een kijkje genomen bij Dijkman in Luttenberg, die samen met dertig vrijwilligers een gigantische Nachtwacht van maar liefst dertigduizend klompjes heeft gebouwd. Het mozaïek is bijna klaar, in januari moet het worden onthuld op een landbouwbeurs in Berlijn. De voorbereidingen op verscheping van het enorme kunstwerk zijn deze week begonnen.

Lees ook

Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.