klompenmozaiek in eigenheimers rtv oost

De Luttenbergse klompenmaker Martin Dijkman is donderdag 31 december te zien in het RTV Oost-programma Eigenheimers. Uiteraard gaat de reportage over zijn bijzondere klompenmozaïek. Eigenheimers wordt donderdag uitgezonden om 16.20, 19.20 en 21.31 uur.

De afgelopen maanden hebben de programmamakers van Eigenheimers geregeld een kijkje genomen bij Dijkman in Luttenberg, die samen met dertig vrijwilligers een gigantische Nachtwacht van maar liefst dertigduizend klompjes heeft gebouwd. Het mozaïek is bijna klaar, in januari moet het worden onthuld op een landbouwbeurs in Berlijn. De voorbereidingen op verscheping van het enorme kunstwerk zijn deze week begonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.