kinderkunst in de etalage van wereldwinkel

In de etalage van de Wereldwinkel aan de Stationsstraat in Raalte is vanaf maandag 4 januari drie weken lang een expositie te zien van de leerlingen van Sybilla Tonissen. Iris Tutert, Myrthe Koerhuis, Sanne Koerhuis, Daphne Striekwold, Julie Mollink, Merel de Dalie, Anouk Tutert en Maureen Koolhof hebben speciaal voor deze expositie een totempaal gemaakt en een schilderij met acrylverf.

Vorig jaar hadden de kinderen een succesvolle expositie bij WalkAbout Lunchcafé. Dit jaar exposeren ze in de etalage van de Wereldwinkel. Naast de twee genoemde werkstukken, geïnspireerd door Fair Trade-artikelen uit de Wereldwinkel, hebben de kinderen gezamenlijk een schaal van papier-maché beschilderd. Deze kleurrijke schaal zal per opbod worden verkocht. De kinderen hopen dat heel veel mensen een bod zullen uitbrengen. De opbrengst gaat namelijk naar Unicef. Een kleine gift is ook welkom voor Unicef. Er staat een spaarpotje bij de expositie.

Leerlingen van Sybilla Tonissen proberen van alles uit met verschillende materialen en verschillende schildertechnieken. In februari begint er weer een nieuwe cursus van vijf lessen, voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar. Voor opgave of meer informatie kun je terecht bij Sybilla Tonissen: 0572-361256 of s.tonissen@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.