keukenland wijhe viert 15 jarig bestaan

Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe viert van 11 tot en met 13 december het 15-jarig bestaan met drie open huis dagen. De bezoekers kunnen kijken naar diverse demonstraties en gebruik maken van speciale aanbiedingen. Speciale gasten zijn Mirjam en Arlette, de winnaars van het tv-programma ‘Herrie aan de horizon’ (met Herman den Blijker). Zij zullen de bezoekers vermaken met en laten proeven van hun kookkunsten. “We leggen de rode loper uit”, stelt Fred de Roos van Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe.

Als je gedurende de open huis dagen een keuken aanschaft, krijg je een dinerjaarkaart aangeboden. Die levert een jaar lang bij maar liefst 877 aangesloten restaurants een korting van 25 procent op (voor gezelschappen tot en met vier personen) over de gehele rekening. Meer informatie op staging2.dinerjaarkaart.nl. De medewerkers van Keukenland zullen gedurende de open huis dagen een keuken opbouwen in de zaak, zodat de bezoekers meer te weten komen over alle vereiste technieken. Uiteraard kun je rondsnuffelen tussen alle keukens die op maat worden geleverd. De brandweer verzorgt demonstraties ‘vlam in de pan’. Wat te doen als de vlammen ineens uit de pannen schieten?

Verder krijgen de bezoekers informatie over duurzaamheid en energiebesparing in de keuken. Nieuwe technieken maken afzuigsystemen extra effectief en zorgen ervoor dat je een minimum aan energie en warmte verliest. “Daarnaast presenteren we verschillende nieuwe producten”, vertelt Fred. “Zo laten we nieuwe keukenbladen van natuursteen zien. Normaal gesproken is natuursteen poreus, maar met behulp van nieuwe technieken kunnen we natuursteen gesloten maken.” Extra aandacht is er ook voor diverse nieuwe keukentrends, zoals bijvoorbeeld het stoomkoken. “Dat is heel erg in opmars”, vertelt Fred. “Eten koken met een stoomoven is gezonder, de vitamines blijven beter bewaard, het is lekkerder en de maaltijd ziet er ook beter uit.”

Verder presenteert Keukenland Wijhe een nieuwe eigen lijn van handgemaakte decoraties en keukens. Ook kunnen de bezoekers zich aanmelden voor een uitje naar een keukenfabriek. “We organiseren die uitjes zo’n drie tot vier keer per jaar. Daar kunnen we nog veel meer laten zien van alle hedendaagse mogelijkheden dan in onze showroom”, legt Fred uit. Voor de kinderen is Mama-loes aanwezig. Ze kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd, geschminkt worden of een gokje wagen in de grabbelton. Fred: “Eigenlijk komt het er op neer dat we gedurende de open huis dagen de bezoekers alles presenteren wat ons zo uniek maakt!”

De open huis dagen duren op vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Alle demonstraties en speciale activiteiten zijn gepland op zaterdag en zondag. Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe is te vinden aan de Wengelerafweg 6 in Wijhe (aan de rand van bedrijventerrein de Enk), tel: 0570-522032. Meer info kun je vinden op staging2.keukenland.nl of staging2.tuinmeubelcentrumwijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.