Home / archiefcentraal / kerstsamenzangviering in raalter plaskerk

kerstsamenzangviering in raalter plaskerk

Op zondag 20 december wordt een kerstsamenzangbijeenkomst gehouden in de Plaskerk in Raalte. Aan de avond werken onder andere Klaas Bos, Rinus Nijkamp en Lize Veltien mee. Lize is speciaal gevraagd medewerking te verlenen nadat zij in oktober tot winnaar van het aanstormend talent concert in de Plaskerk was uitgeroepen. Benne Solinger is de gastheer. De avond begint om 19.30 uur.

Tijdens de bijeenkomst zullen veel bekende kerstliederen worden gezongen. Ook een gedeelte van het Kerstevangelie (Lucas 2: 1 tot en met 20) wordt voorgelezen. Dorpsdichter Solinger zal een speciaal gedicht voor deze avond maken, dat door hem zal worden voorgedragen en op de programmaboekjes zal worden afgedrukt. Er zal een collecte gehouden worden voor de gemaakte onkosten en het orgelfonds. Tijdens deze collecte kun je luisteren naar een improvisatie van kerstliederen door organist Klaas Bos.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.