Home / archiefcentraal / kerstmarkt swaenewoerd voor jong en oud

kerstmarkt swaenewoerd voor jong en oud

Woonzorgcentrum Swaenewoerd organiseert op zondag 13 december andermaal een grootse kerstmarkt. De organisatie heeft dit jaar opnieuw een gevarieerd programma opgesteld dat aantrekkelijk is voor jong en oud. Maar liefst 26 standhouders zullen de markt opfleuren met mooi versierde kramen. Ook is er ruim aanbod op culinair gebied, met warme chocolademelk, verse oliebollen en de bekende Sallandse snert, ambachtelijk bereid in de eigen keuken van Swaenewoerd.

Natuurlijk heeft de organisatie ook de kinderen niet vergeten, want voor hen zijn een aantal leuke knutsel- en spelactiviteiten bedacht. Het internetcafé van Swaenewoerd wordt opengesteld om online te gamen. Verder kan de jeugd zich uitleven met de populaire Nintendo Wii, die speciaal voor de kerstmarkt wordt aangesloten op een groot scherm. De Kerstman zal ook dit jaar niet ontbreken! De kerstmarkt duurt van 10.00 tot 15.00 uur en de entree is gratis!

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.