kerstmarkt in het centrum van wijhe

In het centrum van Wijhe wordt zaterdag 19 december weer een kerstmarkt gehouden. De organisatie is in handen van de Algemene Ondernemersvereniging Wijhe en Toerist Info Wijhe. De plaatselijke ondernemers presenteren zich met ruim vijftig kraampjes en daarnaast zijn er verschillende speciale activiteiten. De kerstmarkt duur van 18.00 tot 21.00 uur.

Het Sallands Vrouwenkoor, het Wijhes Mannenkoor, popkoor Fitis en het blokfluitgroepje van Aag Kramer brengen kerstliederen ten gehore in de Nicolaaskerk. De presentatie is in handen van Trees Wellenberg. Arjan Wegerif begeleidt de kerstsamenzang op het orgel. Stichting Ygdrasil verzorgt een kerststal met levende have bij die kerk. Overal in het centrum staan vuurkorven. Leerlingen van de Capellenborg (afdeling drama) laten samen met theatergroep ‘De Jonge Honden’ (in totaal 45 personen) een groots spektakel in ‘Dickens’-sfeer zien. Tussen De Waag en de Nicolaaskerk zullen zij drie keer optreden.

In de Langstraat in Wijhe zorgen het koor Together, enkele midwinterhoornblazers, een groep van ‘Het leger des Heils’ en ‘De Harmonie’ voor stemmige kerstmuziek. Net als voorgaande jaren zorgen De Bevers voor kraampjes waar de kinderen kunnen knutselen. Verder zijn er kraampjes met glühwein, kniepertjes en erwtensoep. Airplay Radio zendt vanuit de Langstraat een live programma uit met muziek en vraaggesprekken. Let’s Go ondersteunt de organisatie met tal van hand- en spandiensten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.