Home / archiefcentraal / kerstcircus sijm in het raalter hoftheater

kerstcircus sijm in het raalter hoftheater

Tijdens de kerstvakantie op dinsdag 22 december (15.00 uur) kun je met het hele gezin genieten van Wintercircus Sijm. Het is een traditie in het Hoftheater om jaarlijks een kerstcircus te brengen, dus ook dit seizoen wordt die traditie voortgezet. Je kunt het kerstvakantie-uitje helemaal compleet maken met een heerlijk (kinder)tapasmenu voor een speciale prijs bij Brasserie De Haenehof, op vertoon van het toegangsbewijs (11 euro) van de voorstelling!

Deze familievoorstelling is een verhaal voor jong en oud met illusies en spel. Jongleurs beleven een avontuur en de spreekstalmeester neemt je mee in een verhaal van circus en theater. Kom binnen over de rode loper en stap in de wereld van Wintercircus Sijm. Bogen met fonkelende lampjes vormen de entree, het toneel heeft de uitstraling van een klein paleis. Fluwelen gordijnen, gouden ornamenten en veel pluche en de piste in het middelpunt. Het domein van jongleurs, acrobaten, clowns en kunstenmakers. Dit alles maakt het Hoftheater tot een echt circus!

Na het kerstcircus is het mogelijk om lekker te genieten bij De Haenehof van acrobatische lekkernijen, gemaakt van wereldse ingrediënten. Voor de kinderen, ouders, opa’s en oma’s is er na de voorstelling de Eetkamer bij De Haenehof gereserveerd om lekker na te genieten. Voor de kleine buikjes: Schaaltjes tapas gevuld met gefrituurde hapjes, frietjes, appelmoes, bowl, poffertjes met suiker en boter, een flesje frisdrank en een ijsje voor 9,75 euro per kind. Voor de grote buikjes: Een rapas-tapas-lijst, waarbij je een keuze mag maken uit drie schaaltjes/mandjes per persoon (salades, meelspijzen, vis, vlees, aardappel en overige lekkernijen), één drankje en een Röaltes ijsje of koffie voor de theatrale prijs van 19,75 euro. Vooraf reserveren is gewenst: 0572-302370.

Kaarten kopen? Dat kan via de VVV/ANWB of www.hoftheater.nl. Indien er op de avond zelf nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het Hoftheater worden gekocht (alleen contante betaling mogelijk).

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.