kenny palacios brengt de tango naar heino

Wie tango zegt, zou eigenlijk ook Kenny Palacios moeten zeggen. Het tangobloed stroomt Kenny, een geboren Ecuadoriaan, door de aderen. Met zijn warme stem weet hij de passie en emotie van de Argentijnse tango als geen ander over te brengen op zijn publiek. Kenny verzwelgt zijn teksten en zijn publiek. Op vrijdag 11 december doet hij dat – samen met Wim Warman – bij Podium Heino, aan de Canadastraat 6. Aanvang is om 20.30 uur.

Een optreden van Kenny is een boeiende en indringende reis door een muzikaal landschap vol passie, emotie en dramatiek. Hij sleept je mee met melancholieke tango’s, verrast je met opzwepende milonga’s en doet je deinen op een vrolijke Argentijnse wals. Kenny zingt wat hij voelt en jij voelt wat hij zingt! Hij neemt je mee in de emotie en intimiteit van de oorspronkelijke Spaanstalige tango. Op speelse en humoristische wijze licht hij in het Nederlands de liederen toe.

Kenny laat zich begeleiden door de virtuoze tangopianist Wim Warman. In zijn eentje vervangt Wim moeiteloos een compleet tango-orkest. De energie en emotie van de muziek spetteren om je om de oren bij zijn weergaloze improvisaties. ‘It takes two to tango’ en dat maken Kenny en Wim helemaal waar. De combinatie van de virtuoze pianoklanken en het warme timbre van Kenny maken dit tot een uniek en afwisselend optreden. Kenny werd niet voor niets in 1999 uitgeroepen tot de beste tangozanger van Nederland. Sobre todo Tango! Tango bovenal!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Smulbaai, Wereldwinkel en de VVV in Heino. Ook zijn kaarten te bestellen via info@podiumheino.nl Kijk voor meer informatie op staging2.podiumheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.