Home / archiefcentraal / keihard werken aan ijsbaan lemelerveld

keihard werken aan ijsbaan lemelerveld

Hoe staat het met de ijsvloertjes in de verschillende dorpen van Salland? Vanuit Lemelerveld kregen we bericht van hardwerkende mensen die hun stinkende best doen de baan zo snel mogelijk open te krijgen.

Rayonhoofd Emiel van der Stouwe: “Donderdagavond hebben we daar met mensen van IJsbaanvereniging Lemelerveld met vereende krachten aan gewerkt. De baan wordt ontdaan van sneeuw zodat de vorst nog beter zijn best kan doen en men zo goed en zo snel mogelijk kan genieten van het schaatsplezier. Hou de compleet vernieuwde website in de gaten of de ijsbaan geopend is, op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de verkoop van leden en donateurskaarten!”

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.