keihard werken aan ijsbaan lemelerveld

Hoe staat het met de ijsvloertjes in de verschillende dorpen van Salland? Vanuit Lemelerveld kregen we bericht van hardwerkende mensen die hun stinkende best doen de baan zo snel mogelijk open te krijgen.

Rayonhoofd Emiel van der Stouwe: “Donderdagavond hebben we daar met mensen van IJsbaanvereniging Lemelerveld met vereende krachten aan gewerkt. De baan wordt ontdaan van sneeuw zodat de vorst nog beter zijn best kan doen en men zo goed en zo snel mogelijk kan genieten van het schaatsplezier. Hou de compleet vernieuwde website in de gaten of de ijsbaan geopend is, op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de verkoop van leden en donateurskaarten!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.