kapsalon schuurman op narrow casting

Kapsalon Schuurman is zaterdag aangesloten op het Narrow Casting Systeem voor Salland. Klanten kunnen nu in de wachtruimte van de salon niet alleen genieten van een kopje koffie van de zaak, maar meteen ook via tv het laatste nieuws uit Salland volgen. Tegelijk kunnen ondernemers via reclamespotjes een plek op het Narrow Casting Systeem krijgen.

Narrow Casting Salland is een initiatief van Intersport Schutte, Sector IT en Salland Centraal. Via een gesloten internetcircuit kunnen bedrijven via een beeldscherm informatie overbrengen aan hun klanten. Dat is heel divers. Je kunt eigen reclame maken. Maar ook voor anderen. En anderen voor jou. Sector IT levert de benodigde apparatuur. Salland Centraal verzorgt het nieuws. Door die nieuwstoevoeging blijft het beeldscherm voortdurend een blikvanger. Daardoor wordt meedoen aan dit systeem voor veel ondernemers interessant. Zo kan een sportzaak reclame maken voor Adidas, maar ook voor een kledingzaak uit hetzelfde segment of voor een koffiecorner elders in de winkelstraat. In betreffende koffiecorner kan de bezoeker zien dat in het dorp ook nog een goede sportzaak zit.

Na Kapsalon Schuurman is C1000 in Raalte de volgende die zich aansluit op Narrow Casting Salland. Daar komen meerdere schermen te hangen. Voor interne reclamespots. Schermen bij de kassa – als de boodschappen al gedaan zijn – zouden geschikt kunnen zijn voor andere bedrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.