kandidatenlijst van d66 raalte bekend

De kandidatenlijst van D66 Raalte voor de verkiezingen op 3 maart 2010 is bekend. De leden hebben hun voorkeur voor de volgorde op de lijst kenbaar gemaakt.

Naast lijsttrekker Mathijs Perton bestaat de lijst nu uit: Ronald Ringenoldus, Rins Jansen-Swuste, Bert Terlouw, Peter Moorman, Egbert Baarsma en Ton de Gee. In januari zal het verkiezingsprogramma door de leden worden vastgesteld. Het gaat overigens goed met de democraten in Raalte. D66 Raalte doet niet alleen mee met de gemeenteraadsverkiezingen, ook het ledenaantal is sinds maart 2009 verdubbeld.

Met Mathijs Perton maakten we al eerder kennis via Salland Centraal. Al die tijd wachten we op een foto van Mathijs, zodat Raalte kan zien wie hij is. Wellicht dat die foto er binnenkort een keer komt.

Egbert Baarsma kent Raalte van Lokaal Alternatief, daar ging hij de vorige verkiezingen mee op de verkiezingslijst. Ook was hij nog een tijdje wethouder in Raalte. Hij deelde een parttime baan met Jean Paul van Gebben (nu burgemeester van Renkum) toen Gert Jan Gorter (nu burgemeester in Zeewolde) uit het college moest omdat Gemeentebelangen het vertrouwen opzegde in het college.

Bert Terlouw is de archeoloog die iedere keer nieuwe oudheidkundige opgravingen in Raalte doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.