Home / archiefcentraal / joy goedkoop wk turnen smaakt naar meer

joy goedkoop wk turnen smaakt naar meer

“2009 was voor mij als turnster een goed jaar! Als debutante bij de senioren werd ik vierde op het NK allround en derde op de toestellen sprong en balk! In oktober ben ik in Londen geweest voor het WK turnen! En dat smaakte echt naar meer!”

“In 2010 verwacht ik ook een goed jaar. Ik hoop dat ik het EK haal, op het NK goed turn en het WK turnen in Rotterdam, in eigen land, ook haal! Dat lijkt mij zo’n mooie en gave ervaring! Ik wens iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig 2010!!!”

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.