jo schutte wint herfstfotowedstrijd

Maar liefst 66 mensen hebben meegedaan aan deze fotowedstrijd.

Clark Hueting, jurylid en eigenaar van De Fotograaf, zegt over deze foto: “Een herfstfoto waarbij de paddenstoelen eens geheel anders in beeld zijn gebracht. Ruimtelijk. Verder valt de opname positief op door de mooie kleurencombinaties. De paddenstoelen steken mooi af tegen het groen van de bladeren. Je kunt dan ook zien dat deze foto gemaakt is in het begin van de herfst. Doordat de zon schitterend tegenlicht veroorzaakt, krijgen de paddenstoelen een fraaie verlichting en doortekening. Goed gezien en goed gebruik van gemaakt!”

“De uitsnede van het beeld had nog iets kunnen worden verbeterd als er wat minder van de boomstam op zou staan. Omdat het linker gedeelte van de stam wat helderder is, leidt dit een beetje af. Al met al een prachtige opname die goed verbeeldt wat voor een mooie herfst we dit jaar hebben gehad.” Ondertussen komen de eerste inzendingen voor de nieuwe fotowedstrijd al weer binnen. Het thema is ‘Kerst en Oudjaar’. Meedoen is heel eenvoudig. Surf naar http://fotograaf.sallandcentraal.nl/ en volg de aanwijzingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.