Home / archiefcentraal / jan smeekens definitief naar vancouver

jan smeekens definitief naar vancouver

Omdat het trio Kuipers, Groothuis en Tuitert zich dinsdag tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi op de 1.500 meter geplaatst hebben voor de Olympische Spelen, kan Jan Smeekens nu ook zijn koffers pakken voor Vancouver.

Nederland stuurt tien schaatsers maar heeft veel meer startposities te vergeven. Het genoemde trio had zich ook al voor de 1.000 meter geplaatst. Hoe dan ook: Kuipers, Groothuis en Tuitert (1.000 en 1.500 meter) en Kramer (1.500 meter, 5 en 10 kilometer) zorgen ervoor dat de beste 500 meter schaatser van Nederland nu ook met de Spelen mee mag doen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.