jaap gerkes het draait dus om u zeker nu

“2009 Was voor mij persoonlijk een jaar dat ik niet snel zal vergeten. Halverwege het jaar werd ik 65 jaar en heb ik met pijn in het hart afscheid moeten nemen van mijn baan als regionaal coördinator muskus- en beverrattenbestrijding voor de samenwerkende waterschappen in Drenthe en Overijssel. Dat betekende voor mij een hele nieuwe levensfase met veel meer tijd vrije tijd en dat was wennen. 2009 Was ook het jaar waarin mijn vrouw en ik samen met kinderen, kleinkinderen en vrienden en familie het feit gevierd hebben dat wij 40 jaar getrouwd waren.”

“Politiek gezien was het geen gemakkelijk jaar. Als raad werden we overspoeld met plannen en voorstellen. Vooral de discussies over de Noordmanshoek, de LOG-visies en de plaats van het nieuwe gemeentehuis waren voor onze fractie belangrijk. Wij vinden nog steeds dat de Noordmanshoek niet door moet gaan omdat de nut en noodzaak onvoldoende is aangetoond. Wat betreft de LOG-visie betreur ik het dat de meerderheid in de raad niet wil inzien dat intensieve veehouderij voor Nederland niet geschikt is, gelet op de gezondheidsrisico’s. Bovendien past het niet in ons kleinschalige landschap.”

“In 2010 staan de gemeenteraadsverkiezingen centraal. Ik hoop voor de VVD Olst-Wijhe op een goed resultaat. Aan het verkiezingsprogramma ‘Het draait om u, zeker nu’ en de kandidaten zal het niet liggen. Ik wil mij in ieder geval de komende vier jaar weer ten volle inzetten voor Olst-Wijhe. Ik wil iedereen in Olst-Wijhe een goed en gezond 2010 toewensen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.