Home / archiefcentraal / ivn raalte snoeit op biologische boerderij

ivn raalte snoeit op biologische boerderij

De hoogstambrigade van IVN Raalte snoeit zaterdag 12 december de fruitbomen op het erf van de familie Overesch aan de Hondemotsweg in Raalte. De vrijwilligers beginnen om 9.00 uur met het werk op deze biologische boerderij en zijn naar verwachting rond 13.00 uur klaar.

Belangstellenden zijn van harte welkom om mee te werken. Voor gereedschap, koffie en soep wordt gezorgd. Bij het snoeien van hoogstamfruitbomen als kenmerkende elementen in het Sallandse landschap staat gezelligheid voorop. Daarnaast doen de leden door ervaring en cursussen landschapsonderhoud nieuwe kennis op. Meer informatie over de werkgroep hoogstambrigade van IVN Raalte geeft Ivo Leijten, coördinator van de IVN-werkgroep: 06-53257560.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.