ijsmeesters lemelerveld leveren knap werk

“Knap werk in Lemelerveld”, dat schrijft Heinoër Flip Jonkman naar aanleiding van zijn bezoek aan de ijsbaan in het dorp verderop. “Ook op maandag, ondanks opnieuw een dik pak sneeuw in de voorgaande nacht, is het hen weer gelukt om de ijsbaan in tact te krijgen. De baan is andermaal sneeuwvrij gemaakt en het ijs lag er prima bij.”

Toch was er ook een minpuntje te ontdekken. Lang niet alle bezoekers van de ijsbaan staan ook werkelijk op de schaatsen en dat is natuurlijk prima, want iedereen vermaakt zich best. “Niet schaatsende jeugd weet zich namelijk prima raad met al het sneeuw naast de baan. Mijn schoenen hebben ze blijkbaar ergens in de sneeuw begraven, want na mijn schaatsrondjes waren ze weg. En dat kan natuurlijk niet. Overal heb ik geschaatst, maar ga ik een keer naar een officiële ijsbaan… En dan gaat het mis!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.