Home / archiefcentraal / ijskoude candlelight evening in raalte

ijskoude candlelight evening in raalte

Glühwein. Dat was zaterdagavond het wonderdrankje in het centrum van Raalte tijdens de Candlelight Evening van het ROV. Het was namelijk ijskoud en dus gleed de glühwein bij de meeste bezoekers van de kerstavond soepel naar binnen.

Ondanks de kou was het toch sfeervol in het centrum van Raalte. De Kerstman reed met zijn kerstdametjes vrolijk rond en ook de oliebollen waren zeer in trek. Kortom, een heerlijke vredige Sallandse kerstavond. Fotograaf Melle Meijer trotseerde de kou en maakte een serie foto’s tijdens de Candlelight Evening.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.