huub coenen jongensdromen waargemaakt

“Met genoegen kijk ik terug op het afgelopen jaar, waarin ik tekenend het roer heb omgegooid. Na duizenden sportkarikaturen heb ik twee andere jongensdromen voorrang gegeven en met succes waargemaakt. Ik heb het eeuwenoude principe van twee bijna gelijke prenten met tien verschillen uitgebreid tot een actuele cartoon en een ministrip in één. Deze vondst wordt zeer gewaardeerd gezien het stijgend aantal afnemers. Sinds het najaar werk ik aan een humoristische voetbaltrainingsstrip, waarvan ik de bedenker en uitvoerder ben voor een uitgever.”

“Na twee jaren uitproberen ga ik in 2010 de workshop ‘Art and Action’ voor teambuilding leiden op locatie. Het is bedoeld voor het bedrijfsleven, de overheid en verenigingen. Met voorbeelden uit de schilderkunst wordt de misleiding van onze waarneming ontdekt en met voorbeelden van gedrag in de sportwereld worden onze reacties in een situatie blootgelegd en verklaard. Het zijn twee aspecten in de interactie tussen mensen in groepen, die altijd plaats vinden. Ze zijn onbekend en kunnen zorgen voor onnodige irritatie en een te kort aan acceptatie. De try outs hebben geleerd dat het praktisch effect van de workshop groot en blijvend is. Geen show en misleiding zoals bij Emile Ratelband, maar wel resultaat. Ik heb er vertrouwen in.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.