holterman stoot veneboer van zijn troon

Michel Holterman heeft maandag het sneldamkampioenschap van Heino en omstreken op zijn naam geschreven. Daarmee is er een einde gekomen aan de zegereeks van Marc Veneboer, die de drie voorgaande edities wist te winnen. Ronald Holterman (broer van Michel) werd dit jaar tweede.

Het toernooi – bedoeld voor huis- en clubdammers uit Heino en omgeving – werd maandagavond voor de 23ste keer gehouden door de Heinose damclub. Het totale aantal deelnemers was met 69 dammers beter dan vorig jaar. Er werd gestreden in acht verschillende klassen. Rond 23.00 uur maakte wedstrijdleider Frits Gerritsen de prijswinnaars bekend en werden de prijzen uitgereikt. Opvallend was verder dat de jongste deelnemer Alex Kijk in de Vegte (9 jaar) in de zevende klasse al zijn partijen wist te winnen. Hij was daarmee de enige in de hele zaal die alles won.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.