historisch festival raalte in nieuw jasje

De nieuwe organisatie van het Historisch Festival Raalte gaat het festival groots aanpakken. Het festival zal de komende editie, meer gericht zijn op activiteiten voor het hele gezin, zodat er voor iedereen iets leuks is.

Elk jaar wordt het festival op Tweede Paasdag georganiseerd bij Manege De Hooge Weg in Raalte. De laatste jaren was de commissie die dit organiseert eigenlijk te klein om dit allemaal alleen te doen. Maar het bestuur van de manege heeft voor dit jaar weer een groep enthousiaste vrijwilligers weten te regelen die de commissie gaat helpen.

De komende weken en maanden wordt er invulling gegeven aan het programma van het festival. Dit zal binnenkort verschijnen op de vernieuwde website. Heb je vragen, dan kun je die mailen naar info@historischfestivalraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.