herman smit neemt afscheid van rood geel

Smit was maar liefst 19 jaar voorzitter. Probleem was dat Smit geen erelid kon worden. Dat was hij al. Daarom bedachten de rood-gelen een andere titel: Ere-voorzitter.

Zo’n 40 supporters bezochten de jaarvergadering van de supportersvereniging die al 27 jaar bestaat. De bestuurshamer werd overgedragen aan Rien van der Hooft, met de opdracht het ledental enorm uit breiden. Nu al telt de supportersschare meer dan 400 leden, maar dat is nog niet een kwart van de vereniging. Om de contributie hoef je het niet te laten. De eerste actie van de nieuwe voorzitter is het verhogen van die contributie, maar dan nog hoef je niet meer dan tien euro voor een jaar te betalen. Van der Hooft beloofde tijdens de vergadering een nieuwe koers, met behoud van het goede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.