Home / archiefcentraal / henry en benny vieren verjaardag groots

henry en benny vieren verjaardag groots

De horecaondernemers Henry Zwakenberg en Benny Poppe hebben Raalte afgelopen zondag omgedoopt tot een ‘Beierse Bierstube’. Gezamenlijk vierden de heren bij Zwakenberg hun vijftigste verjaardag en daarvoor werd zelfs speciaal vanuit München een elfkoppige band ingevlogen.

Henry werd eerder dit jaar al 50 en had daardoor al enige feestjes gevierd. De ‘Beierse Bierstube’ was dan ook de afsluiter in zijn ogen. Voor Benny is het echt de maand van zijn verjaardag. Hij liet het feest zondag dan ook iets eerder aanvangen in Hotel de Zwaan met familie vrienden en kennissen, waarvan hij meteen enkele ludieke cadeaus ontving. Zo kreeg hij onder andere een nieuwe kiel en een zwanenpak voor carnaval, een Sinterklaas uit Almelo en een brief en een shirt van FC Twente.

Alsof dit alles nog niet genoeg was kreeg Benny ook nog twee geiten. Aangezien de horecaondernemer een geitenlach heeft en de geit prima aansloot bij de entourage, was het cadeau zeer toepasselijk. Contractueel werd meteen vastgelegd dat hij voor lange tijd voor de geiten moet zorgen. Om 15.00 uur ging vervolgens het feest bij Zwakenberg van start. Daar kwamen zo’n 300 mensen (familieleden en kennissen van Henry en Benny) – allemaal gekleed in een lederhose of dirndl – bij elkaar voor een groot feest. Het dak ging er letterlijk af!

Lees ook

Cartoon: Sallandse vlag gemaakt door inwoner Nijverdal?

RAALTE/HAARLE – Salland heeft een nieuwe vlag. Die is echter ontworpen door Erik Dijk uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.