henk robben druk bezig met stoppelhaene

“Het jaar 2009 was voor mij het ‘inwerkjaar’ voor het voorzitterschap van het bestuur van Stöppelhaene. Ik heb kennis gemaakt met een goed draaiende organisatie en heel veel enthousiaste vrijwilligers. Het werd een mooi, druk bezocht Sallands Oogstfeest. Het bezoek van koningin Beatrix gaf er extra kleur aan. Inmiddels zijn we al weer druk bezig om Stöppelhaene 2010 tot een succes te maken.”

“Voor CDA Raalte stond 2009 in het teken van de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. In de zomer hebben we het verkiezingsprogramma opgesteld en in het najaar werd de kandidatenlijst vastgesteld. Het resultaat is een bondig verkiezingsprogramma en een evenwichtige lijst met vrouwen en mannen voor de gemeenteraad.”

“Voor de CDA fractie staat 2010 uiteraard in het teken van de verkiezingen. 3 Maart wordt een spannende dag. Wat wordt de uitslag? Welk college gaat er komen? Privé besteed ik ook in 2010 tijd en aandacht aan mijn gezin en vrienden en wil ik meer kilometers op de fiets afleggen dan in 2009. Kortom: genoeg te doen en te beleven in 2010 in ons mooie Raalte.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.