harinkdijk in raalte is niet doodlopend

“Anders dan enkele verkeersboren aangeven is de Harinkdijk tussen het Hoftheater en Raalte Noord geen doodlopende weg.” Dat schrijft een oplettende lezer ons, die er tevens enkele foto’s bij heeft gestuurd. “De Harinkdijk is omgetoverd van kapot gereden klinkerweg tot fietsstraat. En een fietsstraat is geen fietspad.”

“Aan het ene uiteinde van de Harinkdijk staat dat de fietsstraat doodlopend is. Aan de andere kant staat een bord dat je er dertig mag rijden. Honderd meter voor dat 30 kilometer-bord staat trouwens ook dat de weg doodlopend is en dat we te maken hebben met een fietsstraat waar auto’s wel welkom zijn, maar slechts als gast. Op het bord staat ook dat auto’s verboden zijn… En op een geel ‘werk in uitvoering’-bord staat nog eens een keer aangegeven dat je via de Haringdijk niet in woonwijk de Berkte kunt komen, wat dus wel kan.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.