handbalsters sdol in slotfase ten onder

De Luttenbergse handbalsters van SDOL hebben zaterdagavond in de eigen sporthal bijna voor een stunt gezorgd. Maar het hooggeklasseerde Margraten ontsnapte in De Achterberg. Het winnende doelpunt van de Limburgse dames viel vlak voor het laatste fluitsignaal.

SDOL begon goed en nam gelijk de leiding. Deze voorsprong hield de thuisploeg ook tot de rust vast: 13-10. Er leek zelfs tot de 50ste minuut geen vuiltje aan de lucht voor de Luttenbergse dames, maar toen kwamen de bezoekers opeens langszij. Uitlopen deed Margraten echter niet. Met nog een minuut op de klok stond het zelfs 23-23. SDOL verdiende ook een punt, maar het liep anders af. Margraten scoorde en dus bleef SDOL met lege handen achter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.