grote veranderingen bij royal fitness wijhe

Er gaat een frisse wind door Royal Fitness in Wijhe! In het nieuwe jaar staan er een aantal grote veranderingen op stapel, aangestuurd door een nieuwe eigenaar. Herbert Stoffels, eerder bedrijfsleider en een bekend en vertrouwd gezicht binnen Royal Fitness, is per 17 december de eindverantwoordelijke van de sportschool. Om een nieuwe start te benadrukken, zal de Royal Fitness vanaf januari dan ook verder gaan onder een nieuwe naam: LEEF! Sport & Beweegcentrum Olst-Wijhe.

Om beter aan de wensen van de klanten te voldoen, worden er drastische veranderingen doorgevoerd. Zo zullen er ruimere openingstijden komen, komt er een gezellige zithoek, wordt de horecafunctie uitgebreid krijgt het interieur een nieuwe, frisse uitstraling. Verder komen er vanaf januari nieuwe lessen en komt er voor kinderen met bijvoorbeeld ADHD of het syndroom van Down, die in de regel meer persoonlijke aandacht nodig hebben, een speciale regeling.

Een andere nieuwigheid is een bonussysteem voor trouwe leden, het LEEF! Loyaal Principe. Daarbij worden vaste klanten LEEF! Sport & Beweegcentrum Olst-Wijhe beloond voor hun loyaliteit. Door de grote variëteit aan abonnementen is er altijd wel één abonnement die bij de wensen en doelstellingen van de klant aansluit. Op maandag 4 januari opent LEEF! haar deuren officieel. Iedereen is dan van 19.00 tot 21.00 uur uitgenodigd bij de sportschool aan de Handelsweg 14 in Wijhe om dit onder het genot van een hapje en drankje te vieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.