groepje heetenaren baldadig in boode bus

De discobus van Boode in Bathmen stopt op ‘vakantiezondagen’ in het vervolg niet meer in Heeten. De uitgaansgelegenheid is namelijk helemaal klaar met enkele vernielzuchtige discogangers uit Heeten.

Elke zondagavond zet Boode bussen in als service naar haar bezoekers. Om dit mogelijk te maken is het van belang dat passagiers zich gedragen. Maar afgelopen zondag ging het mis. In de bus van Raalte heeft een groep uit Heeten onderweg deuren en dakluiken geopend, waardoor er gevaarlijke situaties zijn ontstaan. Deze groep heeft al vaker voor soortgelijke problemen gezorgd. Boode wil en kan dit niet langer tolereren. De bus vanuit Raalte zal daarom op zondagen, die grenzen aan vakanties, niet meer stoppen in Heeten.

Door de gemeente Raalte werd in november het discovervoer tussen Heeten en Zaal Dijk in Lemele ook al stop gezet, nadat de politie moest ingrijpen toen Heetense en Lettelse discogangers het met elkaar aan de stok kregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.