gratis screening bij chiropractie salland

Chiropractie Salland biedt op zaterdag 19 en maandag 21 december de mogelijkheid om gratis je rug/bewegingsstelsel te laten controleren op de aanwezigheid van mogelijke klachtenpatronen. “Chiropractie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met het onderzoeken en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, met name de gewrichten, spieren en het zenuwstelsel”, legt chiropractor Danny Smink uit.

Veel mensen/patiënten hebben meerdere klachten tegelijk, die vaak op zichzelf staand worden beschouwd en dus ook afzonderlijk behandeld. Het individueel behandelen van de klachten leidt vaak tot een tijdelijk resultaat of een minder optimaal resultaat. In de chiropractie heerst het besef dat veel klachten meestal niet op zichzelf staan, maar onderling samenhangen. Er ontstaat dus vaak een behandelplan dat meerdere aspecten tegelijk behandelt, zodat deze samenhangende klachten opgelost kunnen worden.

Danny noemt enkele voorbeelden van veel voorkomende klachtenpatronen. “Nekpijn samengaand met hoofdpijn, rugklachten met uitstraling naar de benen, elleboog en schouderklachten, verdraaiing van het bekken gepaard met klachten in de heupen of knieën, pijn in de schouderregio met een pees- of slijmbeursontsteking. Hoe eerder je deze problemen aanpakt, hoe beter het uiteindelijke resultaat. Chiropractoren zijn gespecialiseerd om deze klachten patronen te herkennen en door behandelen op te lossen of te verbeteren.”

Indien je gebruik wilt maken van de mogelijkheid voor een gratis chiropractische screening, neem dan van te voren contact op met Chiropractie Salland (Danny Smink) tel: 0572-380408 of 06-25047065). Voor meer informatie staging2.chiropractiesalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.